Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vypouštění revíru 451089 - Orlice Tichá 8A - 3

7. 4. 2017

Rybník se dle posledních informací bude slovovat ve středu 12.4.2017. Od neděle je na revíru zákaz rybolovu. Nyní je upuštěna cca 1/3 vody. Do pondělí bude hladina snížena o dalších cca 50 cm. Od pondělí bude vypouštění pokračovat pod dohledem firmy, která bude provádět výlov, tak aby bylo možné tento, ve středu, uskutečnit.

carp-in-lake-bonney.-leigh-thwaites.jpg

Vím, že je to pro mnoho z vás těžké, ale pro nás rybáře a samozřejmě i ryby, ten rok nechytání bude ku prospěchu. Můžeme být rádi, že se našla finanční částka (nemalá) za kterou se opraví hráz, stavidlo a bude provedeno kompletní odbahnění.

Rybník by se měl začít napouštět ihned po skončení veškerých prací. Datum ukončení prací bylo stanoveno na 31.12.2017. Z toho se dá předpokládat, že rybolov bude obnoven na jaře 2018. Dle slov hospodáře organizace bude rybník, ihned jak to bude možné zarybněn kaprem, candátem a nejspíše marénou. Předpokládám, že bude taktéž vysazena "bílá" ryba - plotice, cejn velký, hrouzek atd.

Všem děkujeme za pochopení a přejeme spousty úlovků na okolních revírech.

P.s.: Pokud se vám na vzdálenější revíry ČRS nechce dojíždět, využijte k ukojení své vášně, naše malé vody - Poldr u čističky v Králíkách, kde byl vysazen cejn velký ve velikosti 40+ a brzo bude vysazen kapr a Hornolipecký rybník kde je hlavní vysazenou rybou pstruh duhový. Cena povolenky k lovu je 700 Kč. Pokud budete mít jakékoliv dotazy, volejte 725721794.


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář