Jdi na obsah Jdi na menu
 


RYBÁŘSKÝ TÝDENÍK - do e-mailu zdarma

7. 10. 2013

Vážení rybáři,

přicházíme za vámi s projektem, kdy vám zcela zdarma a jen na základě jednoduché registrace, budeme do vašich e-mailových schránek každé pondělí večer zasílat Rybářský týdeník. Je to první elektronický týdeník, který jde za vámi, do vašich domovů.
Naším cílem není nic menšího, ale ani nic většího než vás „pouze“ informovat o dění v oblasti, kterou máte rádi, které věnujete tolik svého času a energie. Budeme vám přinášet týdenní zpravodajství týkající se ryb, rybníkářství, vody a vodních revírů, legislativě, o rybolovu a rybářském průmyslu v zahraničí, o ochraně vodních toků, ale i o tom, co se během týdne jen tak událo – ať pozitivního či negativního.
Přivítáme i vaši výraznou spolupráci, rádi se necháme inspirovat vašimi připomínkami. Naším cílem je zasáhnout celou Českou republiku, rádi uvítáme příspěvky z vašich místních organizací napříč Českem, Moravou a Slezskem. Nebojte se pochlubit se svými úspěchy (upravené či nově otevřené revíry, výsadbou ryb atd.), ale třeba i starostmi (kormoráni, pytláci, znečištění vod atd.).
V našich pravidelných rubrikách kromě zpravodajství nechybí seznámení vždy s jednou rybou, novinkami v oblasti rybaření, vybraným receptem na přípravu ryby, nechybí ani vtip.

Pochopitelně jsme připraveni vás informovat o tom, co se bude dít i ve dnech nadcházejících, např., kde se uzavírají revíry, jaké vyhlášky přichází v platnost nebo kde se konají různé rybářské závody. Chceme, abyste za ten týden dostali vždy ucelenou informaci.
Máme zájem i uveřejňovat fotografie vašich kapitálních úlovků (stačí jen foto poslat, uvést míry ryby, jméno rybáře, odkud je a kde ji chytil). Máme zájem, abyste se s námi spolupodíleli na každém čísle, to není fráze, ale holý fakt.
 
Pojďte s námi do toho. Stačí se jen zaregistrovat. Tlačítko pro registraci je v horní liště tohoto webu.
Petrův zdar, Vaše redakce

REGISTROVAT SE MŮŽETE KLIKNUTÍM NA TENTO ODKAZ: http://rybarskytydenik.cz/

r1.pngr1.jpg