Jdi na obsah Jdi na menu
 


MEMORIÁL MICHALA KONČE 15.4.2023 - VÝSLEDKY

16. 4. 2023

Největší ulovenou rybou byl pstruh duhový, za něhož si odnesl ocenění pan Kellner Ivo z Králík. Dalším z oceněných byl nejmladší účastník - Kuba Fišer, který přijel za doprovodu táty z Hanušovic.

Po čtyřech kolech se nakonec celkovým vítězem stal Petr Šafařík z Opatovic nad Labem, na druhém místě skončil místní dorostenec Luboš Hrabáček a na třetím se umístil také náš člen, Jarda Míka z Dolní Moravy.

Další pořadí bylo následující:

4. Ondřej Filip, Kellner Ivo

5. Jiří Dohnal, Horníček František, Josef Sedláček, Petr Brádler

6. Menčík Ivo, Urban David, Patrik Mrvečka

7. Štelbaský Filip, Mirek Slanina, Mišák Petr, Matoulek Martin, Illichman Ondřej

8. Marek Vítek, Eliáš Vítek, Petr Klee, Petr Mrvečka, Jan Kráčala, Kuba Fišer, Kristek Dominik, Josef Krejčí, Stašov Miroslav, Stašová Miroslava, AdamŠlajs, Marek Náhlík

Všem zúčastněným patří dík, že vůbec přijeli a že i přes tuny bláta a potoky vody vydrželi až do konce. Veliký dík patří i Marcelu Končovi, který přivezl na závody Michalovu maminku. Díky Václavu Kubínovi, že si našel čas ve svém nabitém programu a přijel podpořit nejenom závodníky. No a samozřejmě musím zmínit i pořadatele -Jirka a Daniel Darebný, Vašek Venc, Honza Němec, Pavel Hadač, Jirka Vidrma .............. díky za všechno.

Pokud vše dopadne tak, jak si představujeme, uspořádáme na podzim, na Hornolipeckém rybníku, závody pro děti a mládež. S vámi ostatními zase za rok.