Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace k prodeji povinností a povolenek 2024

15. 11. 2023

Pomalu se blíží zahájení prodeje členských povinností a povolenek k lovu ryb, a tak už se mě ptáte co, kdy, jak a za kolik.

Tak tedy..... Prodej bych chtěl spustit ve druhé polovině prosince. Ten je podmíněn vrácením povolenky k lovu ryb. Bez vrácení povolenky nemůžete dostat novou. To znamená, že pokud budete chtít na Silvestra na ryby, přijďte až po Novém roce.

Vzhledem k tomu, že přecházíme na nový systém - RIS, který se prozatím "dolaďuje," a předpokládám, že bude potřeba doplnit některé informace na kartách členů (nedošlo k řádné migraci dat a tak někde chybí bydliště, jinde číslo RL, atp.), mohlo by se stát, že odbavení bude trvat déle, než jste byli z minulých let zvyklí.

‼️Několik důležitých informací:

  • Prodej bude probíhat, tak jak jste zvyklí, u mě a na výroční členské schůzi.
  • Od letošního roku se členská povinnost - známka již nevylepuje do členské legitimace!
  • Prosím neplaťte nic převodem, veškeré platby budou probíhat v hotovosti při výdeji.
  • Ceny členských povinností zůstávají stejné jako v letošním roce. Brigádní povinnost dle schválení VČS 2023 se pro dospělé do 65 let zvyšuje o 100 Kč na 800 Kč. Ceny povolenek jsem již zveřejňoval.​V rámci zrychlení prodeje mějte, krom přesně formulovaného požadavku (např.: chci známku a mimopstruhovou CS povolenku, je mi více jak 70 let a mám průkaz ZTP), vždy připravenou členskou legitimaci, rybářský lístek, případně průkaz (kartičku ZTP) nebo potvrzení o studiu. Nezapomeňte hlásit veškeré slevy, které uplatňujete.
  • Nezapomeňte, že povolenku k lovu ryb - řádně vyplněnou, musíte vrátit výdejci nejpozději 15.1.2024. Členskou povinnost (známku) musíte uhradit do 30.4.2024. Pokud některý z těchto termínů "prošvihnete," zaplatíte 500 Kč pokutu.
  • Sledujte www.crskraliky.cz a Facebook Rybáři Králíky, kde naleznete jak doby prodejů, tak případně další informace. Ideálně, těsně před návštěvou se přesvědčte, že vámi vybraný termín nebyl zrušen.



Petrův Zdar!

Jirka