Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zlatá udice 2014 Dolce u Trutnova

 V termínu 16. – 18.5. 2014 se vybraná mládež z našeho kroužku zúčastnila územního kola soutěže Zlatá udice.

Za naši organizaci nás reprezentovali:

Bula Vladimír

Dostál Matouš

Halbrštát Šimon

Bartoníčková Lenka, tito v kategorii žáci

Boková Iva v kategorii žákyň

Pinkasová Kristýna za dorost 

První den se soutěžilo v rybářských znalostech (RZ) - poznávání ryb rostlin a živočichů. Soutěž proběhla formou testů. Naše mládež skončila v této disciplíně na celkovém 8. místě. V této soutěži si nejlépe vedly Iva Boková a Kristýna Pinkasová, jež se ve své kategorii umístily na krásné druhé příčce. Další den pak byl vyhrazen závodu v lovu ryb udicí na plavanou (LRU). Zde jsme jako oddíl bohužel skončili až na 9.místě, přičemž nejlépe zachytal Vladimír Bula. Jeho 2400 bodů však stačilo až na 12.pozici. Je vidět, že v této disciplíně máme mezery a je nutno ji pořádně trénovat, abychom v příštím roce dopadli lépe. Intenzivně budeme rybolov na plavanou trénovat při schůzkách našeho kroužku. Na poslední den pak připadlo zápolení v rybolovných technikách (RT). Zde jsme se umístili na slušném 6.místě. Tuto disciplínu nejlépe zvládla Lenka Bartoníčková, jež se umístila na 17.místě mezi všemi účastníky ze všech kategorií. Celkově pak naše výsledky stačily až na 8.příčku. Jak již bylo řečeno, je nutno trénovat hlavně lov ryb udicí na plavanou, neboť tato disciplína byla naší nejslabší a mnoha našim závodníkům dosti pokazila celkové umístění, potažmo pak celému týmu.

Nutno pochválit Láďu Bulu, který si přesto, že je v našem kroužku nováčkem, vůbec nevedl špatně. Skončil celkově 23.ve své kategorii ze 41 žáků. Na to, že k rybaření „přičichl“ cca 14 dní před samotnými závody je to velmi dobrý výsledek.

Tímto bychom chtěli poděkovat pořadateli MO ČRS Trutnov za výbornou organizaci a péči. Jenom počasí mohli objednat lepší. Zejména závody v LRU byly pro všechny náročné, neboť celý den doprovázel velmi hustý a vytrvalý déšť. Dále pak děkujeme všem účastníkům za jejich snahu, jejich rodičům a v neposlední řadě MO ČRS Králíky za jejich podporu, jak materiální, tak finanční, bez které bychom se podobných akcí mohli jen těžko účastnit.

Petr Hloušek, vedoucí rybářského kroužku při MO ČRS Králíky, Ivo Kellner, trenér

 

Náhledy fotografií ze složky Zlatá udice 2014

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář