Jdi na obsah Jdi na menu
 


O POHÁR MĚSTA KRÁLÍKY - MEMORIÁL ING.ŠEMBERY - SHRNUTÍ

1. 7. 2014

Za celkem slušného počasí se o minulém víkendu konaly na králickém rybníku (revír 451089 Orlice Tichá 8A) rybářské závody O pohár města Králíky - memoriál Ing.Šembery, na které se sjeli závodníci např. z Ústí nad Labem, Ostravy, Černošic, Havlíčkova Brodu, Ostravy, Lanškrouna, Jeseníka, PL, atd.

Závody byly dvoudenní. V sobotu se chytalo na plavanou, v neděli na položenou. Vyhodnocen byl sobotní i nedělní závod zvlášť, po sečtení výsledků z obou dnů - dle dosažených bodů z obou závodů (dle propozic) bylo sestaveno celkové pořadí závodů. Sobotní plavané se zúčastnilo celkem 35 závodníků, nedělní položené 38 závodníků. Při lovu na plavanou se nachytalo celkem 139,23 m ryb, na položenou 211,12 m ryb. Celkem tedy úctyhodných 350,35 m ryb. Nejvíce se chytala bílá ryba (cejn, plotice, perlín, ouklej). Dalšími lovenými rybami byl kapr, úhoř, amur, bolen, candát, okoun.

Většina závodníků přespala ve stanovém městečku, které naše MO připravila. O všechny účastníky bylo díky několika dobrovolníkům výtečně postaráno. Touto cestou bych chtěl poděkovat:

1. sponzorům - Město Králíky, Viktor Vavruša, Miloš Čermák, Jaroslav Appl, Pavel Loufek

2. závodníkům - kteří vážili v mnoha případech více než 100 kilometrů dlouhou cestu

3. rozhodčím - Ing.Bc.Michal Konč, Zdeněk Pišl, Josef Cach, Jirka Kopecký, Míša a Radek Halmichovi, Jan Girga, Martin Dostál, kluci Slaninovi, Bc.Ondřej Novák, Petr Brádler

4. cateringu - celá rodina Vencových – včetně Honzy Němce, Maruška Kopecká, Pavel Hadač

5. p.Martincovi na jehož pozemku bylo umístěno zázemí závodů

6. SMK Králíky za zapůjčení "kadibudky"

7. SDH Lichkov, SDH Prostřední Lipka, Zdeňku Barnatovi, Vašku Vencovi, Pavlu Hadačovi, Zdeňku Muchovi - za zapůjčení nezbytného vybavení

LIDEM bez kterých si nedovedu zdárný průběh závodů představit. Pokud jsem na někoho zapomněl, prosím, omluvte mne................také jsem jenom člověk.

Co říci závěrem. Již teď se těším na další závody, které naše MO připravuje. Konají se již tuto sobotu.

 

Přátelé, děkuji a v sobotu, s některými již v pátek, nashledanou. Jirka 

 

P.s.: veškeré výsledky jsou v dalším příspěvku.

 

Náhledy fotografií ze složky Memoriál ing, Šembery 2014

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Pavel, 2. 7. 2014 9:38)

Za sebe bych chtěl poděkovat Jirkovi, který měl s těmito závody nejvíce starostí a vše zvládl s klidem a pohodou. Těším se na další vydařenou spolupráci.