Jdi na obsah Jdi na menu
 


INFORMACE nejenom PRO ČLENY RYBÁŘSKÉ STRÁŽE

10. 2. 2014

V loňském roce nezaznamenala rybářská stráž, vyjma několika napomenutí žádný vážný přestupek proti rybářskému řádu a rybářskou stráží nebyly vzneseny žádné požadavky, například na technické vybavení.

Nedošlo ani ke změnám v rybářském řádu, proto neuvažuji v současné době o svolání schůzky rybářské stráže. Žádal bych tímto její členy, aby pokračovali ve svojí činnosti tak, jak jsme si mezi sebou domluvili na posledním společném sezení, s tím,  že největší důraz budeme klást hlavně na kontroly v nočních hodinách a na dodržování čistoty okolo revíru 451 089.

Jakékoliv eventuelní požadavky je možné řešit se mnou osobně, před následující únorovou výborovou schůzí, abych je v případně potřeby mohl přenést dále. Všem bych vám chtěl tímto poděkovat, za vaši činnost a obětavost a popřát vše nejlepší v letošní rybářské sezoně. Co nejméně konfliktních situací a aby nás u vody rybáři brali jako slušné lidi, konající svoji funkci. Abychom si za zády nemuseli nikdy vyslechnout na svoji adresu větu to je iniciativní b...c.

                                                                                                                                Hospodář Vidrma Jiří