Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chyť si TV 2 - rekapitulace, výsledky

8. 9. 2014

V sobotu 6.9.2014 se, na žádost členů ČRS MO Králíky, uskutečnili první kaprové závody na revíru 451089 Orlice Tichá 8A.

Za opravdu krásného, letního počasí se rybářských závodů zúčastnilo 40 účastníků. Většina byla z naší organizace, dále se zúčastnili závodníci z MO Zábřeh, Černočice, Klášterec nad Orlicí.

Před závody byli účastníci seznámeni se systémem lovení, hodnocení. Každý závodník si vylosoval čísla stanovišť pro obě kola závodů. Hodnotilo se zvlášť první i druhé kolo. Umístění v daných kolech se nakonec sečetlo a z těchto výsledků vyšlo celkové umístění.

V prvním kole zvítězil Hadač Pavel, kterému se podařilo ulovit dva kapry 51 a 42 cm. Druhý skončil Pavel Tušinovský - jeden ulovený kapr 46 cm a třetí Petr Brádler s kaprem 44 cm. Všichni ostatní bez uloveného kapra skončili na krásném, čtvrtém místě. Ve druhém kole jediný kdo ulovil kapra, jako jedinou bodovanou rybu, byl Pavel Suška. Podařilo se mu ulovit dva kapry 49 a 43 cm. Všichni ostatní kapra neulovili a skončili na druhém místě.

Celkové vyhodnocení:

1.místo LED TV  HADAČ PAVEL  -  1. (umístění v 1.kole) + 2. (umístění ve 2.kole)

2.místo 1500Kč  TUŠINOVSKÝ PAVEL  -  2.+ 2.

3.místo 1000Kč  SUŠKA PAVEL  -  4. + 1. 

4.místo 500Kč    BRÁDLER PETR  - 3. + 2.

5.místo dobrý pocit, poděkování  VŠICHNI OSTATNÍ

 

dsc00273.jpg

Bohužel díky změně počasí a nezahájení revíru po vysazení ryb se ulovilo pouze 6 kaprů. Je to žalostně málo, když uvážíme, že někteří závodníci vážili čtyřhodinovou cestu k nám, do Králík. Nicméně nálada a atmosféra byla skvělá. Pro nás organizátory je to poučení pro příště - revír musíme po vysazení hájit.

 

Závěrem bych chtěl poděkovat všem, kteří se účastnili jako startující i těm, kteří přišli pomoci. Tento rok to byly poslední závody. Ničeho se však nebojte, již teď plánujeme akce na příští rok.

                                                    za Výkonný výbor ČRS MO Králíky Jirka

P.s.: Pro ty, kteří se závodů nezůčastnili: "Po skončení rybářských závodů byl na králickém rybníku spatřen vorvaň, nebo to byl přerostlý tuleň s holým zadkem? - latinsky HAPA VELDAČ?"

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Neznalost neomlouvá

(Pavel, 19. 9. 2014 10:47)

Dle mého názoru se nejedná ani o Vorvaně, či tuleně, ale je to Moby-Dick, legendární bílá verlyba. Tento rok se již vyskytla v nočních hodinách na dvoudenních závodech. Doufejme, že opustí náš revír!