Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chyť si televizi - SHRNUTÍ

8. 7. 2014

V sobotu 5.července 2014 se uskutečnili rybářské závody pouze pro naše členy. Závodů se zúčastnilo 37 závodníků. Závody byly pojaty  jako poděkování členům MO Králíky za jejich činnost ve prospěch MO.

Organizace vyčlenila 20000Kč na nákup cen. Jak již z názvu vyplývá cenami byly televizní přijímače. Díky firmě Elprom Loufek - Králíky jsme k zakoupeným TV dostali jako sponzorský dar bazén s filtrací. Po zahájení závodu bylo závodníky jednomyslně odsouhlaseno, že soutěžit se bude o čtyři TV a bazén. Pátý televizor bude uschován, jako cena na podzimní rybářské závody. Zárověň bylo odsouhlaseno, že v těchto závodech, kde bude jedinou bodovanou rybou kapr, nemůže TV vyhrát ten, který v závodech Chyť si televizi, již jakoukoliv vyhrál.

I díky velice slušnému počasí jsme u králického rybníka strávili (někteří) krásný víkend. Opět se potvrdilo, že pokud se sejdou příjemní lidé, zapomenou na vynaložené úsilí při zajištění samotné akce a užívají si plnými doušky atmosféru nejenom závodů.

VÝSLEDKY

  1. místo LED TV 82cm DAREBNÝ JIŘÍ - Králíky
  2. místo LED TV 82cm OZIERANSKI WALDEMAR - PL
  3. místo LED TV 48cm SEDLÁK MILOŠ Jablonné nad Orlicí
  4. místo LED TV 48cm JAWORECKI ARTUR - PL
  5. místo bazén s filtrací MAZURKIEWICZ TOMASZ - PL

Dalšími oceněnými byli:

  • nejmladší závodník - DOSTÁL MATOUŠ
  • nejstarší závodník - CACH JOSEF
  • největší ulovená ryba - TUŠINOVSKÝ PAVEL

Závěrem bych chtěl opět poděkovat závodníkům, dále všem těm lidičkám, kteří i přes své vytížení, neváhali přiložit ruku k dílu. Především díky nim se rybářské závody uskutečnily.

"Blanko, Kačko, Vašku, Honzo, Pepo, Zdeňku, Michale, Jirko, Pavle, Jarmilo, Petře DÍKY."

P.s.: Velice mne mrzí, že se ani jedněch závodů, které naše MO uspořádala, nezúčastnili naši nejmladší rybáři, kteří navštěvují kroužek mládeže při naší organizaci.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Chyť si televizi 2014

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Chyť si televizi

(Martina Dostálová, 10. 7. 2014 11:02)

Připomínka k P.S. Matouš navštěvuje kroužek a obou závodů se zúčastnil.

Re: Chyť si televizi

(Jirka, 11. 10. 2014 12:33)

Vážená paní Dostálová,
vím, že se váš Matouš zúčastnil veškerých závodů (oceněný jako nejmladší účastník), mé konstatování berte jako postesknutí si nad situací rybářského kroužku. Nejdostupnější závody, kterých se naši nejmladší rybáři mohou zúčastnit, jsou ty, které sami pořádáme. Výsledkem je, že závodů se pravidelně účastní váš Matouš - kde je ostatních cca 10 dětí, kteří rybářský kroužek, při naší místní organizaci, navštěvují?

Děkuji za komentář. Jirka